Søndags-smæk!


Det var en typisk doven søndag. Vejret udenfor var ubeslutsomt med en sløvende gråt dække, men stadig enkelte solstråler der fandt vej ind i stuen og afslørede støvkorn som glimrende dansede i luften. Egentlig burde de nok have støvsuget og gjort rent, men der var ingen af dem som havde gidet at tage ansvaret for at foreslå det. Han lå på sofaen med sin telefon, og havde ikke ænset hende et blik. Dovent havde han den ene hånd halvt nede i sine bokseshorts, og kløede sig lidt. Hun havde demonstrativt smidt sig på sofaen med sin bog. Hun orkede ikke at det endnu engang var hende der skulle være den sure, der skulle fortælle ham at han skulle hjælpe med oprydningen. Hun gad ikke skulle piske ham rundt for at få tingene gjort.

                

Efter en halv times tid var hun opslugt af sin bog. Hun var gået i gang med “50 shades” – hun havde fået den af en veninde i fødselsdagsgave, og huskede hvordan hun havde følt et håb for at den ville besvare nogle tanker omkring et forbudt univers hun havde gået drømt lidt om. Hun var opslugt af at læse om hvordan hovedpersonerne var i gang med at pirre hinanden med magt og dominans. Hun var bevidst om hvordan bogen havde fået hendes puls til at stige, og blodet i hendes krop til at begynde at pulsere i hendes underliv… “Nå, du er nok gået i gang med husmor-pornoen?!” Hans stemme rev hende brutalt ud af fantasien. Hun kiggede irriteret op. Kontrasten fra de billeder der havde været dannet i hendes hoved af bogen, til hendes mand som lå henslængt på sofaen i boksershorts, T-shirts og sokker var skærende. Hun værdigede ham ikke et svar, men rettede igen sin opmærksomhed mod bogen. Hun fortsatte hvor hun slap – billederne af en mand, som bandt, pirrede og straffede en kvinde, mens han nød det og blev ophidset af det – fandt igen vej til hendes bevidsthed.

Hun var fordybet i et kapitel, hvor hovedpersonerne havde hengivet sig til en fræk omgang afstraffelse med smæk og bondage i et eller andet hemmeligt rum. Detaljerne var ikke helt klare i hendes hoved, fordi det virkede som om nogle af hendes egne forbudte fantasier var begyndt at blande sig i fortællingen. Hun både læste og dagdrømte. Derfor havde hun ikke opdaget manden som nu stod ved siden af hende. Hun gav et lille støn af forskrækkelse i det han afbrød hende, og sagde “Hold da op, så’n som du sluger den bog råt, skal man måske håbe på du giver et knald?”. Hun blev overvældet af en følelser af frustration. Både fordi hun nu indeholdte en stor mængde utilfredsstillet lyst, men også fordi han endnu engang formåede at ødelægge hendes frække fantasier med sin usexede snak. Og alt den dominans hun hungrede efter at blive udsat for, forsvandt langt uden for rækkevide, når han sådan stod og bad om lov til sex. Alle frustrationerne brændte i hende, og inden hun nåede at tænke sig om, daskede hun hånden ud efter ham. Hun ramte ham hårdere i mellemgulvet end hun havde haft intentioner om. “Av for helvede”, han var tydeligvis blevet lige så chokeret som hende over hendes handling. I ren refleks greb han fast i hendes arm “Hvad fanden laver du?”

Hun blev forskrækket. Det var ikke sådan en slags forhold de havde, jo. Men alligevel var der en smule af hendes lyst som blev tændt. Han kiggede vredt på hende. Men alligevel måtte han have se det glimt af lyst der var i hendes øjne, for hans ansigt ændrede sig fra vredt til en smule triumferende. “Kan du lide det?”spurgte han, mens han strammede sit greb om hendes arm. Hun kiggede op på ham, og hun havde åbenlyst ikke kunne lægge skjul på alt den lyst som pludseligt var blusset op i hende, for inden hun kunne nå at svare ham, havde han lagt sin finger over hendes mund. Han fastholdt sit greb om hendes arm med den ene hånd, og hans anden hånd gled nu fra hendes mund, og ned ad hendes hals. Der var ingen tvivl i hans blik nu – han var også drevet af lyst. Deres øjne mødtes i et intenst blik, og stemningen mellem dem var næsten elektrisk ladet med anspændthed og forventning. Hans hånd greb fast om hendes kæber. Han slap hendes arm, og hev i stedet hånden ned i sine boksershorts. Han klemte fast om hendes kæbe. “Åben munden”. Hun adlød. Han hev sin pik frem, og førte den ind i hendes mund. Hun sad et stykke tid og suttede, slikkede og kælede for hans pik. Men efter lidt tid, kedede hun sig. Det var jo bare et almindeligt blowjob – hendes irritation og frustration tog over igen for lysten. Hun nappede ham let med tænderne. Det virkede. Han blev straks vækket op af sin nydelse, og kvitterede med en let lussing. “Av! Skal du være fræk?!”. Han så endnu engang hvordan lysten strålede fra hendes øjne. Han hev fat i kraven på hendes bluse, og hev hende tæt ind til sig. Han trak hende helt ind i sit underliv. Hans pik var helt oppe i hendes ansigt.”Sig undskyld. Kys den og vis at du fortryder at du bed!”. Hun kyssede og slikkede intents hans pik. Det pirrede hende at han holdt hende så stramt fast. Han begyndte at bevæge sin pik hårdere ind og ud af hendes mund, mens han kontrollerede hendes bevægelser med det stramme greb i hendes bluse-krave. Han slap hende. “Tag din trøje af”. Hun begyndte tage trøjen langsomt af. Han gav hende endnu en blid lussing, og hun kunne aflæse glæden i hans ansigt over at hun endnu engang reagerede med lyst.

Hun flåede hurtigt sin trøje af. Han skubbede hende baglæns ned i sofaen. “Kæl for dine bryster” beordrede han, mens han slog hende let i ansigtet med sin stive pik. Hun lod sine fingre cirkulere kælent om brystvorterne. Hun nød at se hvordan han slugte alle bevægelserne med sine øjne.”Op på alle fire” beordrede han. Hun nølede lidt, og legede videre med sine bryster. Han nev fat i hendes ene brystvorte. “Nu!”. Hun vendte sig rundt på sofaen. Hun lå på maven. Inden hun nåede at rejse sig op på alle fire, greb hans hænder fast om hende hofter. Han trak hendes bukser og trusser ned. Hendes røv var blottet. Han greb hendes bog ved siden af hende, og smækkede hende bagi med den. Det gav et klask. Og hun kunne mærke at hendes hud brændte let. Han smækkede hende igen. Hun gav et støn fra sig. Tredje gang bogen ramte hendes balle, var det så stilheden ringede i ørene bagefter. Hun udstødte et langt og tilfreds støn. Han hev hendes bukser helt af. “Op på alle fire sagde jeg” Hans stemme var klar og han var tydeligt ovenpå efter at han havde smækket hende med bogen. Hun kom op på knæ og hænder, samtidig med at han hev hende tættere på sig. Han sank ned på hug bag hende. “Du skal være helt stille” beordrede han hende. Han begyndte at kysse hendes baller. Så lod han sin tunge finde vej ned mod hendes skamlæber og klit. Han lod sin tunge cirkle om hendes klit, og hun udbrød et suk! “Stille sagde jeg”, udbrød han, og så bed han hende blidt i ballen. Hun stønnede højere endnu ved følelsen af smerten fra bidet. Han bed hende i den anden balle, og hun stønnede igen. Han førte to fingre op i hendes våde underliv, og klemte fast om hendes klit med to fingre fra den anden hånd. Hendes krop skælvede.

Han rejste sig fra sin hug-stilling igen. Han stod lige bag hende. “Hvad skal vi da gøre med dig!? Du er jo helt umulig at få til at rette ind!”. Han trængte sin hårde pik hårdt og hurtigt op i hende. Hun udstødte et velfornøjet støn. “Okay, så støn”. Han trængte hårdt og langt op i hende igen.”Århhh!”. Og igen! “ÅRH!”. Han kneppede hende så hårdt han kunne, samtidig med at han smækkede hende og råbte “Mere! lad mig høre du kan lide det!”. I det han kom, stønnede han også… Han trak sig ud, og betragtede hendes nøgne krop og de røde baller. Han kunne mærke varmen der kom fra dem. Det var ophidsende. Han skubbede til hende, og væltede hende ned på gulvet. “Spred benene”. Han sugede sig fast over hendes klit, og lod sin tunge kæle for den. Hun vred sig under hans berøring. Men han holdt hende fast. Det var lige før hans berøring blev for intens. Men han insisterede. Han slikkede løs, og sugede sig nærmest fast på hende sklit. Hun kæmpede let imod de intense følelser, men han holdt hende fast, og fjernede hendes hænder fra hans hoved. Hun havde intet valg, andet end at overgive sig til hans kontrol. Han mærkede at hun opgav kampen. Og med tre hurtige stød havde han fyldt hende med 3, 4, 5 fingre…  hun lukkede øjene, og kom da han lod sin tunge vandre hurtigt fra side til side. Hun gav et gisp fra sig, og et støn da han trak sin hånd ud af hende. Hendes krop rystede af orgasmen. Han rejste sig selvtilfreds, og gik ud på badeværelset. Hun blev liggende på det kolde stuegulv lidt endnu, førend hun genvandt kontrollen over sin krop. Hun samlede bogen op fra gulvet, smed den i sofaen. Måske kunne hun nå at gøre ham selskab under bruseren… .

  • Detskrevnehor

Leave a Comment