1 – 2 – 3!


Hendes fodtrin gav ekko i opgangen. Hun stoppede foran hoveddøren, og fik fumlet nøglerne træt op fra den lille sorte dametaske på hoften. Hun var træt. Ikke kun af trapperne op, men træt i hovedet efter en veninde-middag med sushi, sladder og et glas hvidvin. Da hun satte nøglerne i døren, kunne hun høre fjernsynet køre inde i stuen, og en skjult mumlen af mandestemmer. “Årh, pis, ja. Jacob har drengene ovre og se fodbold”. Hendes plan om bare at smide sig på sofaen og stene netflix forsvandt. Og ligeledes gjorde den sidste rest af energi. Hun drejede nøglen og låste sig ind i entreen. “Fuck det er ringe bold, det dér!”. Jacobs bedste ven, Rasmus, kunne høres fra stuen. Hun smed skoene, og trippede ind forbi stuen. “Hej drenge” “Mmm-hmmm” hilste Rasmus med en øl i munden. “Hej skat!”, og til højre for Jacob med fødderne på stuebordet sad Daniel. Han vinkede bare. Han havde altid virket lidt akavet i hendes øjne. Der var ingen tvivl om at Rasmus var trioens alfa-han. Han var en flot fyr, veltalende, og sød. Jacob havde altid set op til ham vidste hun. Og Daniel, han var ham det lidt fjollede tredje hjul. Hun afsluttede sin personanalyse af drengene, mens hun smed sine ting i soveværelset.

Deres lejlighed havde to værelser og stuen. Men hun følte sig lidt som gæst i sit eget hjem, når drengene sad i stuen og så bold. Hun havde smidt sig på sengen og havde tjekket lidt sociale medier på telefonen. Men nu kedede hun sig. Hun listede ud i køkkenet for at lave sig en kop kaffe. Drengene sad stadig højlydt og så bold og diskuterede et-eller-andet om en-eller-anden turnering. Da el-kedlen begyndte at koge, råbte Rasmus fra stuen “Laver du kaffe? Kan jeg ikke lige nå at få en kop med?”. Inden hun havde svaret, stod han ude i køkkenet hos hende. “Jo, der er vand nok til to kopper”. Hun rakte efter en kop i skabet, og da hun vendte sig om med den, opdagede hun at Rasmus stod lige bag hende. “Tak” sagde han, mens han tog koppen fra hendes hånd. Han sænkede armen med koppen, og hun bemærkede at han stod så tæt at koppen rørte hendes hofter.

Han spurgte til hendes aften, og da hun svarede opdagede hun at hans øjne fulgte hendes intenst.Hun fik en underlig flirtende fornemmelse, og lagde mærke til at hun selv havde lagt hovedet på skrå, og var gået i gang med at lege med sit hår langs kravebenet. Rasmus smilede til hende, og sagde “Ja, jeg troede jo ellers det var for vores skyld du var klædt så lækkert på, så jeg det gør da ondt at høre det er for veninderne”. Han havde et skælmskt glimt i øjet. Hun nød komplimentet, og smilede tilbage. “Hvordan vil du have det?” Hun smilede kækt tilbage. “Ja, kaffen altså”. Han lo kort, og svarede “Hvad kan du tilbyde?”, mens han lagde sin hånd på hendes. Hendes hjerte sprang et slag over. Jacob sad jo inde i stuen. Hun ville da ikke afvise at hun havde fantaseret om Rasmus en gang eller to. Men at de stod og flirtede i køkkenet, mens Jacob sad inde i stuen. Det var både skræmmende og frækt på én gang. Han mærkede hendes uro, og klemte hendes hånd forsigtigt. Hun genvandt fatningen og sagde “du kan få det som du vil”. Hun holdt vejret et kort sekund, og afventede hans reaktion.

Hun var spændt, og det dirrede i hele kroppen. Han smilede til hende, og lænede sig endnu tættere på hende. Hans lår kunne mærkes mellem hendes ben, så tæt stod de. Han pressede hurtigt sit lår tættere op ad hendes underliv, og hun udstødte et lille støn, af forskrækkelse og nydelse. Hun nåede lige at overveje om han kunne mærke hvor våd hun var under kjolen. Pludselig stod Jacob i køkkendøren. “Har du spurgt hende?”. Hun blev synligt forskrækket, og forsøgte at træde væk fra Rasmus. Men hun stod klemt fast mellem køkkenbordet og Rasmus. Rasmus smilede bare tilbage til Jacob. “Nej ikke endnu” Han førte sin hånd langs sit lår og op under hendes kjole “Men jeg vil sige hun virker rimelig frisk”. Jacob smilede til hende, og henvendte sig så til Rasmus “Jaah, det ville jeg jo også mene hun plejer at være”, så vendte han rundt og gik tilbage til stuen og Daniel.

Hun var forvirret. Jacob burde være blevet rasende, og have råbt op. Stilheden ringede i hendes ører. Men hun blev afbrudt i sine tanker af Rasmus’ hånd som nu havde forladt hendes kjole, og lå på hendes ene hofte, mens hans anden hånd fejede hendes hår om bag nakken. Uroen inde i hende voksede, og en lille fraktion af uroen vandrede igen mod hendes våde trusser. “Rasmus kyssede hende forsigtigt på halsen, og hans hånd havde fundet vej til hendes balle, som han klemte fast. “Altså, vi er jo flere end bare Jacob der synes du er dejlig” hviskede han i hendes øre. “Så vi havde snakket om at deles lidt, hvis du er frisk?”. Hun var forvirret. Hvad var det han mente?. “Du ved, hygge lidt sammen” forklarede han. “Men din kæreste…?”. Han afbrød hende. “Min kæreste har skam fået en tur også” Han smilede, og hun tog sig selv i at smile tilbage. Pludselig virkede det som om at hendes mod og indre ro vendte tilbage. “Hun er lige så frisk og dejlig som dig. Så hende har vi allerede hygget med alle 3”. “Alle 3?” hun vidste godt hun fik udbrudt den sidste kommentar lidt pludseligt. Rasmus kælede for hende igen, og hviskede “Bare rolig. Vi skal nok være søde”. Så er du frisk? De stod lidt i stilhed. Rasmus fortsatte sine kærtegn af hendes nakke, balle og kind, og det gav hende en vis sult efter mere. Hun nikkede forsigtigt, for hun ville ikke have at han skulle stoppe.

Rasmus lod sin hånd glide fra hendes kind, ned over kravebenet og over hendes bryst. Han tog fat om hendes talje og trak hende hen til sig. “Så kom”. Han tog hende i hånden og de gik mod soveværelset. Han smækkede hende blidt bagi,  mens han råbte “Kom så drenge” mod stuen.

Inde i soveværelset kunne hun mærke sine tanker begynde at mylre frem. Uroen og utrygheden begyndte at brede sig i hendes kop. Men Rasmus lod hende ikke få tid til at begynde at tvivle. Han guidede hende forsigtigt ned på sengen, mens han begyndte at kysse hende. Hun nød det, og kyssede ham tilbage. Han aflæste straks hendes genfundne ro, og begyndte at bevæge sine kys ned ad hendes hals, samtidig med at hans hænder bevægede sig op under hendes kjole. Han stod mellem hendes ben, og fiskede sin trøje over hovedet. Hendes hænder fandt vej over hans bryst og stoppede i bukselinningen. Soveværelsesdøren gik op, Jacob trådte ind, men de tog ikke videre notits af hans tilstedeværelse, da stemningen imellem dem var nærmest elektrisk. Rasmus bevægede sig længere ned ad hendes krop med sine hænder, og satte sig mellem hendes ben. Jacob knælede ned ved sengen, og kyssede hende. Han rejste sig stille igen og begyndte at åbne sine bukser. Rasmus lirkede hendes trusser af og skubbede kjolen op. Han lynede også sine bukser op. I et sekund stod tiden helt stille.

Hun kunne se Jacob nærme sig igen, ud af øjenkrogen. Hun drejede sit hoved, og så hans blottede pik. Der var noget dejligt trygt og velkendt ved synet. Gad vide hvordan Rasmus’… Hendes tanker blev afbrudt af to fingre som gled op langs hendes lår, og stille og roligt op langs hendes skamlæber. Samtidig fandt Jacobs bløde pik vej over hendes kind, og op til hendes læber. Hun lod sin tunge glide over den, og kiggede op i hans øjne. Men hun blev nødt til at bryde øjenkontakten, da hun kunne mærke at Rasmus’ fingre trænge oppe i sig. Hendes krop spændtes kortvarigt som en flitsbue, og hendes mund åbnedes i et fornøjet suk. Jacob lod sin pik trænge ind i hendes mund, og hun sugede den forsigtigt længere ind i munden. Rasmus’ fingre forsvandt ud. Og med ét var hun fyldt ud af hans stive pik i stedet. Hun lod stemningen fylde sin krop. Der var noget frækt over at kigge ned og se Rasmus mellem sine ben – en fræk uudtalt fantasi som var blevet til virkelighed. Men samtidig var der noget trygt og velkendt over synet og smagen af Jacob. I et par sekunder gav hun efter for sin lyst, og lod sin krop føre af begge mænds bevægelser.

Men pludselig blev det mørke soveværelse oplyst af en stribe lys fra døren, som gik op. Daniel trådte ind. Uroen fandt vej i hendes sind, og tog over i hendes krop. “I er kommet flyvende fra start, ser jeg” jokede han, da han trådte ind. Hendes tanker løb hurtigere end hendes hjerte. Hvad ville han gøre? Hvad ville han gøre ved hende? Havde hun lyst til det? Rasmus’ stemme brød tavsheden “Du ved jo at hvis vi skal undgå mindreværds-komplekser når du hiver udstyret frem, så skal vi starte tidligt”. Deres toneleje lød som havde de stået i køkkenet og snakket om fodbold. På sin vis foruroligede det hende at de var så casual omkring det. Men på den anden side var deres stemmer beroligende. Daniel åbnede også sine bukser kunne hun høre fra et hjørne af soveværelset. Jacob rakte sin hånd ned og greb fat bag hendes nakke, mens han holdt fast i hendes hestehale. Hun var nødt til at fokusere på at sutte og synke på de rigtige tidspunkter, for at undgå at føle en kvælningsfornemmelse. Samtidig fokuserede hun på at kæle for hovedet med sin tunge, sådan som hun vidste at Jacob kunne lide det. Hun kunne mærke at Rasmus øgede tempoet, og efter to hårde stød, kunne hun mærke at han kom, samtidig med at hans støn og åndedræt afslørede hans nydelse. Hendes fokus var fortsat omkring Jacobs pik i hendes mund. To varme hænder gled op ad hendes lår. Det var en ny form for berørelse, og hun kunne mærke at hun fik gåsehud på benene. Der var ingen tvivl. Det var Daniels hænder. Et eller andet sted i hendes hoved tænkte hun på om hun kunne nå at protestere – men Jacob holdt stadig fast i hendes hoved, og fyldte hendes mund. Der gik kun et kort sekund, og så kunne hun mærke at han trængte op i hende. Hun forstod hvad Rasmus havde sagt til Daniel nu, for hun havde aldrig før haft følelsen af at nogen var trængt så langt op i hende. Hun gav efter for det andet dybe stød, og lod ham trænge endnu længere op. Da hun havde vænnet sig til den intense følelse, lod hun sin krop give efter. Jacob slap hendes nakke, og trak sin hånd op for at gribe om sin pik. Hun vidste at han var ved at komme, og hun lukkede øjnene og ventede på at den varme, salte smag bredte sig i munden. Jacob lod sin hånd kæle ned ad hendes kind, og han kiggede hende taknemmeligt i øjnene. Han blev stående ved hendes side, og lod sin hånd stille forsvinde ned i halsåbningen af hendes kjole, indtil han fik fat i  hendes bryst.

Hun kiggede forsigtigt ned mellem sine ben, og iagttog Daniel uden at få øjenkontakt. Det var ophidsende at se hvor lange, dybe stød han kunne præstere, og hendes vejrtrækning fulgte langsomt takt med hans rytme. Han lod sin ene hånd glide ned ad hendes baller, og hun kunne mærke at hans finger cirklede omkring hendes andet hul. Han måtte have lagt mærke til hvordan hendes støn var blevet mere intense ved hans legen rundt, for han trak sig helt ud af hende, og hans pik fandt forsigtigt vej til hans fingre. Ligeså forsigtigt lirkede han sin pik op i hendes røv. Hun udstødte et højlydt støn – det var både nydelse og forskrækkelse som røg ud af hende. Hende og Jacob havde aldrig… Kun en forsigtig finger. “ÅRH!” Han var langt op i hende nu. Det var frækt og lækkert på en helt ny måde, som hun aldrig havde følt før. Jacob greb hårdere fast i hendes bryst, da han hørte hendes støn. Den anden hånd, kunne hun se han brugte til at spille den af på sig selv med. Det beroligede hende at han også var tændt. At det ikke kun var hende som havde givet efter for alle lyster. Rasmus var kommet til syne igen. Han stod ved siden af hendes hofte. Og han lod sin hånd glide ned over hendes klit. Daniel intensiverede hvor hurtigt og hårdt han kneppede hendes røv – samtidig gnubbede Rasmus hurtigere og hurtigere hendes klit. Hun var nødt til at lukke øjnene. Det var flere sanseindtryk end hun kunne håndtere!

Daniel trak sig ud med ét, også kunne hun mærke at han kom ud over hendes inderlår. Den varme følelse ned langs hendes lår blev afløst af en elektrisk sitren som fyldte hele hendes underliv. Hun kom. Som hun aldrig var kommet før. Hun blev forskrækket over det høje støn som kom fra hendes læber. Det føltes som et stød som overtog hendes krop, og fik det hele til at ryste. Daniel kiggede tilfreds op på Rasmus, som langsomt flyttede sine fingre fra hendes underliv. Jacobs hånd forlod langsomt hendes bryst, og trak sig ud af hendes kjole. Hendes øjne var stadig lukkede. Daniels lynlås kunne høres, og det første der brød stilheden var Rasmus som spurgte Daniel om han havde sat øllene på køl, om den nu stod på lunkne pils. De forlod soveværelset igen, og kort tid efter kunne hun høre at deres snak igen fyldte stuen. Hun åbnede langsomt sine øjne igen – hun tog sin kjole af, og lod sig nøgen krybe ned under dynen. Hun mærkede den pirrende, vilde og sexede energi stadig sad i hver eneste fiber af hendes krop… men hun lukkede sine øjne, og lod trætheden tage over. Nu følte hun sig rigtig brugt.        

  • Detskrevnehor

Leave a Comment